Juridik
Instruktioner för radering av data
Senast uppdaterad: 22 oktober 2026
Den här översättningen tillhandahålls för bekvämlighets skull. Om den engelska och den svenska versionen skiljer sig åt gäller den engelska versionen.
Du kan när som helst be NorReach radera de personuppgifter vi har om dig — inklusive uppgifter vi fick när du loggade in med Facebook eller Instagram, eller när du kopplade ett Meta-annonskonto.
NorReach drivs av Youpal AB (youpalgroup.com), Stockholm, Sverige.
Alternativ 1 — Ta bort inifrån NorReach
Om du har ett konto är det snabbaste sättet att logga in på norreach.app/login och sedan:
- Gå till Inställningar → Arbetsytekontroller → Ta bort arbetsyta för att radera hela arbetsytan och varje kontakt, meddelande, kampanj och annonskontokoppling som den innehåller.
- Eller gå till Kanaler → Annonskonto → Koppla från för att bara återkalla Meta / Facebook-kopplingen och ta bort den lagrade åtkomsttoken.
- Om du bara vill ta bort din egen användarpost och behålla arbetsytan, mejla oss (alternativ 2 nedan).
Åtgärderna i appen träder i kraft omedelbart och tar bort dina uppgifter från vår produktionsdatabas. Säkerhetskopior rensas inom 30 dagar.
Alternativ 2 — Mejla oss för att ta bort dina uppgifter
Om du inte kan logga in, eller om du hellre vill att vi hanterar det, mejla privacy@norreach.app från adressen som är kopplad till ditt konto och ta med:
- E-postadressen du använde för att registrera dig, om den skiljer sig från avsändaren.
- Ditt Facebook-profilnamn (eller Facebook-användar-ID) om du kopplade Meta / Instagram, så att vi kan hitta de kopplade posterna.
- Oavsett om du vill att vi raderar hela ditt konto eller bara dina anslutningsuppgifter för Meta / Facebook.
Vi bekräftar inom 5 arbetsdagar, slutför raderingen inom 30 dagar och svarar när den är klar. Det tas ingen avgift ut.
Vad vi raderar
- Ditt användarkonto och din profil.
- Varje arbetsyta du äger, med dess kontakter, meddelanden, kampanjer och analys.
- OAuth-token och åtkomstuppgifter för anslutna tjänster (Meta / Facebook, Google, LinkedIn samt leverantörer av telefoni, röst och e-postutskick).
- Facebook-användar-id:n, sidtokens, annonskonto-id:n och inskickade Meta-leadformulär som vi har lagrat åt dig.
- Uppladdat annonsmaterial och genererade medier.
Data som vi måste spara enligt lag (till exempel fakturor under den lagstadgade lagringstiden) eller i helt anonymiserad form för sammanställd analys sparas enligt beskrivningen i vår integritetspolicy. Allt annat är borta.
Återkallande på Metas sida
Att radera dina data här tar inte automatiskt bort NorReach från dina Facebook-affärsinställningar. Vill du också återkalla NorReachs åtkomst till ditt Facebook- eller Instagram-konto går du till Facebook → Inställningar → Affärsintegrationer, hittar NorReach och klickar på Ta bort.
Frågor
Om något ovan är oklart, eller om du behöver hjälp att ta reda på vilka uppgifter vi har om dig, skriv till privacy@norreach.app. En människa svarar.