Hoppa till innehållet
BetaIngår i alla planer

Säljutskick på LinkedIn från ditt eget konto, i mänsklig takt

Nora skriver anteckningarna och meddelandena till inbjudningarna; NorReachs webbläsartillägg skickar dem från ditt eget LinkedIn-konto, ett i taget, under arbetstid och inom dagliga gränser. När någon accepterar går sekvensen vidare.

Du delar aldrig ditt LinkedIn-lösenord.

Illustrativ arbetsyta. Namn och siffror är fiktiva.
  • Ditt konto förblir ditt

    Du delar aldrig ett lösenord; du kopplar ditt eget konto, i din egen webbläsare.

  • Ett mänskligt tempo

    Minst 90 sekunder mellan åtgärderna, under arbetstid, med dagliga gränser.

  • Uppföljning som anpassar sig

    Accepterad? Konversationen fortsätter på LinkedIn. Inte accepterad? Din sekvens följer upp på ett annat sätt, till exempel via mejl.

Så fungerar det

Från din webbläsare, ett steg i taget

  1. 01Du

    Anslut ditt konto

    Lägg till NorReach-tillägget i Chrome eller Edge och koppla ditt LinkedIn med en engångskod.

  2. 02Nora

    Nora skriver anteckningarna

    Hon skriver inbjudningsanteckningen och uppföljningsmeddelandet för varje steg.

  3. 03Nora

    Skickat från din webbläsare

    Tillägget skickar dem från din öppna LinkedIn-flik, som standard 09:00–18:00, med minst 90 sekunder mellan varje.

  4. 04Nora

    Accepterad, eller en annan väg

    En accepterad inbjudan för sekvensen vidare. Om det inte blir någon accept i tid tar den din reservväg, till exempel ett mejl.

Vad som ingår

Allt ett LinkedIn-steg gör

Allt körs från ditt eget konto, i din egen webbläsare, en åtgärd i taget.

Varje kollega använder sitt eget konto

Alla kopplar sitt eget LinkedIn med en engångskod i tillägget, så inget körs via en gemensam inloggning.

Bra att veta: Fungerar bara medan en LinkedIn-flik är öppen i din webbläsare.

Inbjudningar, meddelanden och gillanden

Skicka en kontaktförfrågan med en anteckning, skicka ett meddelande, se om en inbjudan accepterats och gilla någons senaste inlägg.

Ett mänskligt tempo, med dagliga gränser

Arbetstider (09:00–18:00 som standard), minst 90 sekunder plus en slumpmässig paus mellan åtgärderna, och som standard högst 20 inbjudningar och 40 meddelanden per dag.

Accepterad, eller vidare till plan B

Accepterad: konversationen fortsätter på LinkedIn. Inte accepterad inom den tid du angett: dina reservsteg, till exempel ett mejl.

Varje steg i kontaktens historik

Varje inbjudan och varje meddelande visas på personens tidslinje, bredvid deras mejl, samtal och sms. LinkedIn-sidan visar varje kollegas användning i dag och den senaste aktiviteten.

Bra att veta: Tillägget läser ännu inte LinkedIn-svar, så du svarar på dem i LinkedIn.

Med Nora

Fråga Nora vad som är anslutet

I Noras chattExempelkonversation, illustrativ
  1. Du
    Visa mina kopplingar.
  2. Nora
    E-post: 2 e-postkonton anslutna. LinkedIn: Eriks konto är kopplat. sms: 1 nummer.
    Dina anslutningar
    • E-post
      Ansluten
      2 e-postkonton
    • LinkedIn
      Ansluten
      Eriks konto är kopplat
    • Telefon och sms
      Ansluten
      1 nummer
Skyddsregler

Du behåller kontrollen

Ditt LinkedIn-konto

LinkedIn begränsar automatisering, även från ditt eget konto. NorReach håller en mänsklig takt och dagliga gränser som standard, men kontot och dess gränser är dina.

Vad tillägget inte gör

Det frågar aldrig efter ditt LinkedIn-lösenord, agerar aldrig utanför de arbetstider du har angett och gör ingenting om inte en LinkedIn-flik är öppen i din webbläsare.

  • Som standard skickas inget utan ditt ja.
  • Dagliga gränser per e-postkonto, per nummer och för LinkedIn håller en mänsklig takt.
  • Dina kampanjer når bara personer som du har en registrerad GDPR-grund för att kontakta. Du väljer grunden; NorReach ser till att en sådan finns registrerad.
Tillgänglighet per plan

Ingår i alla planer, i beta.

  • Konfiguration: NorReach-tillägget i Chrome eller Edge, och varje kollega som skickar via sitt eget LinkedIn-konto.
  • Standardtempo per person: 20 inbjudningar och 40 meddelanden om dagen, 09:00–18:00, med minst 90 sekunder emellan.
Se priser
FAQ

Frågor som ägare ställer

Delar jag mitt LinkedIn-lösenord?

Nej. Allt körs i din egen inloggade webbläsare via NorReach-tillägget, som du kopplar med en engångskod.

Vilka webbläsare fungerar?

Chrome och Edge.

Är det säkert för mitt konto?

LinkedIn begränsar automatisering, även från ditt eget konto, så det finns en viss risk, och kontot är ditt. NorReach håller en mänsklig takt för att hålla risken låg: arbetstider, 90 sekunder eller mer mellan åtgärderna och dagliga gränser.

Vad kan ett LinkedIn-steg göra?

Skicka en kontaktförfrågan med en anteckning, skicka ett meddelande, kontrollera om en inbjudan accepterats och gilla någons senaste inlägg.

Måste min webbläsare vara öppen?

Ja. Stegen körs medan en LinkedIn-flik är öppen i din webbläsare.

Hur får jag tillägget?

Den är i beta. Vi ställer in den tillsammans med dig när din arbetsyta är redo.

Se LinkedIn-prospektering från ditt eget konto

Berätta vad du säljer så visar vi hur Nora skulle köra dina säljutskick, och sätter sedan upp din arbetsyta tillsammans med dig.

Bild: Bryggen, den hanseatiska bryggan i Bergen, Norge